Vállalati biztosítás

Az alábbi kalkulátorokkal könnyen kiszámíthatja mennyibe kerülne az Ön cégének biztosítása és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot!

Jólétünk, illetve a jövőnk függ vállalkozásunk sikerétől. Nem szabad tehát átsiklanunk afelett, hogy ha vállalkozásunk bukik, akkor mi is bukunk vele. Egy vállalkozást sikeressé tenni igazi kihívás. Akinek ez már sikerült azért, aki még csak most tervezgeti azért érdemes átnéznie ajánlatainkat. Azért, hogy jövőnk biztos kézben legyen mindenképpen érdemes egy kalkulációt elvégezni, hogy mely biztosítás garantálhatná számunkra a gondtalan életet. A megélhetés nem játék, kalkulálj!


Vállalati biztosítás online ajánlatkérők

Vagyonbiztosítás

Vagyonunk gyarapítása, igen nehéz feladat, azonban könnyen kártyavárként összedőlhet és akkor kezdhetünk mindent a nulláról. Sokszor elfelejtünk vigyázni megszerzett vagyonunkra, így az könnyen megrongálódik, vagy akár meg is semmisülhet. Fontos tehát, hogy felkészüljünk az esetlegesen bekövetkező szerencsétlen fordulatokra. Legyen szó akár bűnözésről, akár természeti csapásról, akár egy egyszerű balszerencséről. Kalkulátorunk segít Önnek a legmegfelelőbb vagyonbiztosítást megtalálni, hogy Ön felhőtlenül élvezhesse az életet, abban a tudatban, hogy vagyona teljes biztonságban van.

Vagyonbiztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

Felelősségbiztosítás

A felelősségbiztosítás leveszi válláról azokat a terheket, melyek személyi sérülés, illetve tárgyrongálódás okozása esetén Önt terhelnék. Amennyiben rendelkezik felelősségbiztosítással, úgy a biztosító átvállalja azon kártérítési összeg megfizetését, amely költséget felelősségbiztosítás megléte nélkül saját zsebéből kellene kifizetnie.

Felelősségbiztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

Szállítmánybiztosítás

Akár egyszeri, akár rendszeres áruszállításról legyen szó fontos, hogy a szállítmány épségben megérkezzen a célállomásra. De közbeszólhat egy nem várt esemény, vagy akár egy úthiba, mely elkerülte a figyelmünket, s máris veszélybe kerülhet a szállítmány épsége. A szállítmánybiztosítás pont ezeknél a nem várt, ám szállítmányunkra veszélyt jelentő történésekre jelent teljes, vagy részleges biztosítékot, attól függően, hogy melyik szállítmánybiztosításunkat választja. Kalkulátorunk a tökéletes választásban lesz segítségére.

Szállítmánybiztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

Mezőgazdasági biztosítás

Túl sok, vagy éppen túl kevés eső esett? Ezt megsínylette a termés? A biztosítók többek között ennek a veszteségnek a kompenzálására alkották meg a mezőgazdasági biztosítást. A mezőgazdasági biztosítás megléte a gazdálkodás pénzügyi stabilitását teremti meg tulajdonformától és birtokmérettől függetlenül. A biztosítható jószágok, illetve növények körét az új tenyésztési és termelési technológiákhoz igazították a biztosító társaságok. A mezőgazdasági biztosításnak jelenleg két fajtája van: növény és állatbiztosítás.

Mezőgazdasági biztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

A kalkulátorokat a CLB Kft. üzemelteti. Kalkulátorokban a díjszámítást a biztosítók saját internetes szolgáltatása végzi! Ingyenes biztosítási, kárügyintézési tanácsadás!