Egyéb biztosítás

Az alábbi kalkulátorokkal könnyen kiszámíthatja mennyibe kerülne az Ön biztosítása és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot!

Elképesztő sebességgel szűnnek meg munkahelyek, senki nem lehet biztos abban, hogy holnap is lesz még munkája. Munkahelyünket, akár egy baleset miatt is elveszíthetjük. Többek között ezért is érdemes egyéb biztosításainkat átnézni. Ha előrelátóan gondolkodunk, akkor könnyebben átvészelhetjük életünk esetleges rosszabb korszakait, és hamar talpra állhatunk, hogy újabb és újabb kihívások elé álljunk. Használd kalkulátorunkat és egy lépéssel közelebb kerülsz a kiegyensúlyozott élethez.


Egyéb biztosítás kalkulátorok

Munkanélküliség biztosítás

A Munkanélküliség biztosítás egy rendkívül kedvező áron elérhető biztosítási szolgáltatás, amely térítést nyújt munkanélküliség, keresőképtelenség, baleseti maradandó egészségkárosodás és baleseti halál esetén. A 2008 őszén kezdődő világválság sokak munkahelyének megszűnését, ezzel személyes anyagi bizonytalanságát hozta el. A Munkanélküliség biztosítás minimális ráfordítással kínál biztosabb, kiszámíthatóbb jövőt. Munkanélküliség biztosítás kalkulátor programunk segítségével kiszámolhatja, hogy az Ön által választott kártérítési összeg, milyen havi díj mellett érhető el.

Munkanélküliség biztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

Balesetbiztosítás

Balesetveszélynek vagyunk kitéve nap, mint nap. Akkor is amikor autóban ülünk, vagy amikor épp átkelünk az utcán, de akkor is, amikor a járdán sétálunk. Akármennyire vagyunk is figyelmesek, mások hibájából bármikor történhet tragédia. Azon baleseteket, melyeket nem kerülhetünk el, legalább enyhíthetjük azzal, ha megkötjük az életvitelünkkel leginkább összefüggésben álló balesetbiztosítást, mely baleset esetén segítséget nyújt szeretteinknek is. Kalkuláljon és legyen biztonságban Ön és családja is, még akkor is, ha a baj már megtörtént!

Balesetbiztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

A kalkulátorokat a CLB Kft. üzemelteti. Kalkulátorokban a díjszámítást a biztosítók saját internetes szolgáltatása végzi! Ingyenes biztosítási, kárügyintézési tanácsadás!