Életbiztosítás

Az alábbi kalkulátorokkal könnyen kiszámíthatja mennyibe kerülne az Ön biztosítása és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot!

Az élet rövid és gyorsan elrepülnek az évek. Ki kell tehát használnunk minden pillanatát. Élveznünk kell a jelent. De hogyan lehetséges ez, ha azon kell aggódnunk, hogy mikor sérülünk meg, mikor történik valami családtagunkkal, mi lesz velük, ha mi már nem leszünk? Kellő gonddal kiválasztott életbiztosítás megléte esetén nem kell tovább aggódnunk ezen. A cél pedig pont ez. Kalkulátorunk segítségével, amely megtalálja a mindenki számára legmegfelelőbb biztosítást, gondtalanul élvezhetjük az életet.


Életbiztosítás kalkulátorok

Kockázati, hitelfedezeti biztosítás

A kockázati életbiztosítás megkötése a biztosított családtagjainak érdekében szükséges, abban az esetben, ha a biztosított elhalálozik. Amennyiben a biztosított a biztosítás időtartama alatt meghal, a biztosító kifizeti a hozzátartozók számára a halál bekövetkeztekor érvényes biztosítási összeget. Abban az esetben, ha a biztosított tovább él, mint a biztosítás időtartama, a biztosítás díjfizetés nélkül megszűnik. A kockázati biztosítás tehát, a túlélők számára szükséges, hogy a biztosított halála után ne kerüljenek problémás anyagi helyzetbe. Különösen fontos kockázati, más néven hitelfedezeti biztosítást kötni abban az esetben, ha a biztosított jelentős adóssággal (pl. jelzáloghitel) rendelkezik. Hitelfedezeti biztosítás megléte esetén, ugyanis az örökösök mentesülnek a kölcsön megfizetése alól.

Kockázati, hitelfedezeti biztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

Jövő nemzedéke biztosítás

A jövő nemzedéke biztosítás, más néven jövő generáció biztosítás Ez a diákbiztosítás az iskoláskorú, fiatal nemzedék részére (6-20 évesek) készült. Azokra a veszélyekre nyújt teljeskörű biztosítást, mely a szülőket a legjobban aggasztja. Ilyen pl.: kullancscsípés, mérgezés, égési sérülés, fizikai bántalmazás. A jövő nemzedéke biztosítás segíthet tehát, hogy gyermekünkből boldog felnőtt válhasson.

Jövő nemzedéke biztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

Nyugdíj előtakarékosság biztosítás

A nyugdíj előtakarékossági biztosítást azoknak találták ki, akik előrelátóan, biztonságban szeretnék tudni jövőjüket, hogy a nyugdíjas éveket is ugyanazon életszínvonalon tölthessék, amit a munkával töltött hosszú évek alatt megszoktak. A folyamatosan csökkenő nyugdíjakat nem tudjuk megváltoztatni. Annyit viszont a nyugdíj előtakarékossági biztosítás segítségével tehetünk, hogy az állami nyugdíjon felül, saját magán nyugdíjat generálunk magunknak.

Nyugdíj előtakarékosság biztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

Megtakarítási, befektetési biztosítás

A biztosítások egy kevésbé ismert fajtája a megtakarítási, illetve befektetési biztosítás. Ezen biztosítás esetében a biztosító befektetési egységeket vásárol a szerződővel egyeztetett eszközalapból. Az eszközalapok minden tőzsdei napon frissülnek, vagyis a biztosítók honlapján mindig az aktuális értéket látni. Minél magasabb hozamot várunk megtakarított pénzünktől , annál nagyobb befektetésünk kockázata is. Természetesen igen széles kínálatból válogathatunk a megtakarítási biztosítások esetében is. Ezek között szerepelnek magas, illetve alacsony kockázattal rendelkező csomagok is. A választás az ügyfélre van bízva, attól függően, hogy mennyi szeretne kockáztatni, illetve nyerni. A döntés nem könnyű, de mi segítünk. Kalkuláljon és döntsön!

Megtakarítási, befektetési biztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

A kalkulátorokat a CLB Kft. üzemelteti. Kalkulátorokban a díjszámítást a biztosítók saját internetes szolgáltatása végzi! Ingyenes biztosítási, kárügyintézési tanácsadás!