Egyéb gépjármű biztosítás kalkulátorok

Az alábbi kalkulátorokkal könnyen kiszámíthatja mennyibe kerülne az Ön biztosítása és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot!

Kötelezőnket, illetve CASCO- nkat már megkötöttük, de mi történik akkor, ha autónk külföldön robban le? Hogyan gátolhatjuk meg autónk értékcsökkenését? Hogyan mentesülhetünk baleset esetén az önrész megfizetése alól? Többek között ezekre a kérdésre is választ kaphatunk a CLB biztosító és a motorozzbiztositas.hu kalkulátora segítségével.


Egyéb gépjármű biztosítás kalkulátorok

Gépjármű assistance

Minden utazás előtt ajánlatos átnézetni autónkat, hogy alkalmas- e hosszabb utazásra. Azonban minden körültekintés ellenére is előfordulhat, hogy az autónk lerobban. Borul az útiterv. Jobb esetben kis késéssel megérkezünk úti célunkra, azonban előfordulhat, hogy nem tudunk elmenni a régóta tervezgetett nyaralásra. A legnagyobb gond akkor van, ha az autó az oda utat még kibírja, azonban vissza már nem akar jönni. Külföldi tartózkodás esetén ilyen helyzetekben segít nekünk a gépjármű assistance biztosítás. Amennyiben rendelkezünk gépjármű assistance biztosítással, úgy a balesetből, az önhibából, illetve a műszaki meghibásodásból eredő kár is biztosítási eseménynek számít.

Gépjármű assistance biztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

Vételár biztosítás

A vételár biztosítás azt az összeget téríti meg, amely autónk vételára és a kár bekövetkeztekor aktuális érték közötti különbség. Tehát a vételár biztosítás az értékcsökkenésre nyújt fedezetet. A vételár biztosítás lopásra, illetve totálkárra terjed ki.

Vételár biztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

Önrész biztosítás

Az önrész biztosítást arra találták ki, hogy káresemény bekövetkeztekor a károsultat ne érje semmilyen anyagi kár. Ezzel a nemrég bevezetett biztosítással először válik lehetővé Magyarországon, hogy a károsult mentesüljön az önrész kifizetése alól. Az önrész biztosítás bármilyen, már meglévő CASCO mellé megköthető.

Önrész biztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

A kalkulátorokat a CLB Kft. üzemelteti. Kalkulátorokban a díjszámítást a biztosítók saját internetes szolgáltatása végzi! Ingyenes biztosítási, kárügyintézési tanácsadás!