Navigáció

Hirdetések

Gépjármű Kötelező és CASCO biztosítás

Az alábbi kalkulátorokkal könnyen kiszámíthatja mennyibe kerülne az Ön gépjármű biztosítása és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot!

Mindnyájan tudjuk, hogy gépjárművünk sehol nincs biztonságban. Legyen szó országunk kátyús úthálózatáról, a tapasztalatlan sofőrökről, a figyelmetlen vezetőkről, vagy az autóversenyző típusról, de akár, mi is elkalandozhatunk vezetés közben bizonyos helyzetekben. Bármi megtörténhet az utakon, így nagyon fontos, hogy tudatosan óvjuk magunkat, illetve járművünket a még nagyobb kellemetlenségektől, ha már megtörtént a baj. Kalkulátorunk segít a számodra legmegfelelőbb biztosítás kiválasztásában. Partnerünk a CLB biztosító és a motorozzbiztositas.hu csapata addig nem nyugszik, míg nem vagy biztonságban az utakon. Kalkulálásra fel!


Gépjármű biztosítás kalkulátorok

Gépjármű biztosítás(All in One) Kötelező + CASCO biztosítás

Az All in One biztosítási forma ötvözi a Kötelező biztosítás és a CASCO biztosítás előnyeit. Ezenkívül jelentős kedvezményekhez juthatunk ezek együttes megkötése esetén, illetve az adminisztráció is egyszerűsödik. Érdemes tehát az All in One biztosítási formát választani, amennyiben autónkat kedvező áron szeretnénk teljes biztonságban tudni.

Gépjárműbiztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

Gépjármű Kötelező biztosítás

Minden magyarországi telephelyű gépjármű üzemben tartója köteles kötelező biztosítást kötni az üzemeltetése során okozott károk fedezetére. Oldalunk által biztosított kalkulátor alapján a kiválaszthatja a legolcsóbb, legmegfelelőbb kötelező biztosítását gépjárművére. Töltse ki az alábbi linken elérhető kérdőívet és kösse meg online kötelező biztosítását.

Kötelező biztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

Gépjármű CASCO biztosítás

Gépjárművünkben viszonylag keletkezik kár. Sok esetben ezek, igen nagy összegű problémák. Ez tehát nagy kockázatot jelent a biztosító számára. A CASCO emiatt nem tartozik az olcsó biztosítási formák közé. Új, vagy nagy értékű autókra azonban mindenképpen érdemes megkötni (amennyiben az autót hitelre vásároltuk ez különösen fontos). A CASCO célja, hogy az általunk használt járműben keletkezett károkat megtérítse. A CASCO a következő károkra nyújt fedezetet: töréskár, tűzkár. Ezenkívül fedezi az autó, vagy annak alkatrészeinek ellopása esetén felmerülő költségeket is.

CASCO biztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

Flotta kötelező biztosítás

Minden üzembentartónak kötelező gépjármű felelősségbiztosítást kötni. 5, vagy annál több autó esetén javasolt flotta kötelező biztosítást kötni, mely mindig a károsult érdekeit tartja szem előtt. A flotta kötelező biztosítás segítségével költséghatékonyan és komplex módon biztosíthatjuk gépjármű flottánkat.

Flottabiztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

A kalkulátorokat a CLB Kft. üzemelteti. Kalkulátorokban a díjszámítást a biztosítók saját internetes szolgáltatása végzi! Ingyenes biztosítási, kárügyintézési tanácsadás!