Lakásbiztosítás

Az alábbi kalkulátorokkal könnyen kiszámíthatja mennyibe kerülne az Ön lakásbiztosítása és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot!

Saját lakás, bérelt ingatlan, nyaraló? A közös bennünk, használati, illetve vagyontárgyaink elhelyezése. Sokan úgy gondolják, velük nem történhet baj. A baj, amely mindenkivel megtörténhet lehet egészen csekély, amely csak néhány kellemetlen percet okoz számunkra, azonban akár egész életünk romba dőlhet néhány perc alatt. Legvégső esetben egy élet munkája semmisülhet meg akár természeti csapás, akár vandalizmus által. A baj tehát megtörténhet, ez tény. Mi azonban segítünk megtalálni annak a módját, hogy minimalizáljuk a lelki, illetve az anyagi károkat. Partnerünk a CLB biztosító és a motorozzbiztositas.hu csapata most segít ebben. Készítsd el a kalkulációt és találd meg a számodra legmegfelelőbb biztosítást.


Lakásbiztosítás kalkulátorok

Lakásbiztosítás

Akár saját, akár bérelt lakásban lakunk fontos, hogy használati és személyes tárgyaink biztosítva legyenek. A károk, melyek ezeket a vagyontárgyakat érhetik lehetnek egészek csekélyek, melyek okoznak néhány kellemetlen percet számunkra, azonban rosszabb esetben egy egész élet munkája is odaveszhet. Ezt megelőzhetjük egy gondosan kiválasztott lakásbiztosítással, így az esetlegesen bekövetkező károk nem befolyásolják nagyban anyagi helyzetünket. A lakásbiztosítás lakáshitel igénylése esetén pedig előírás. Lakásbiztosítás megléte nélkül a hitelfolyósítás nem történhet meg.

Lakásbiztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

Házbiztosítás

Akár saját, akár bérelt házban lakunk fontos, hogy használati és személyes tárgyaink biztosítva legyenek. A károk, melyek ezeket a vagyontárgyakat érhetik lehetnek egészek csekélyek, melyek okoznak néhány kellemetlen percet számunkra, azonban rosszabb esetben egy egész élet munkája is odaveszhet. Ezt megelőzhetjük egy gondosan kiválasztott házbiztosítással, így az esetlegesen bekövetkező károk nem befolyásolják nagyban anyagi helyzetünket. A házbiztosítás hitel igénylése esetén pedig előírás. Házbiztosítás megléte nélkül a hitelfolyósítás nem történhet meg.

Házbiztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

Nyaralóbiztosítás

A nyaralók sokszor nagyobb veszélynek vannak kitéve, mint az állandóan lakott ingatlanok. Sajnos a statisztika szerint Magyarországon 3-4 évente törnek be ugyanazon nyaralóba. A betörők sokszor vandál módon viselkednek és nem kímélik a számukra értéktelen berendezéseket, illetve értéktárgyainkat sem. Könnyen orvosolható problémák is óriási károkat okozhatnak nyaralónkban, hiszen a téli hónapokban a házat nem védi semmi és rossz esetben a tulajdonos is csak tavasszal értesül a felmerült problémáról. Tény, hogy a nyaralóbiztosítás sem tartozik az olcsó biztosítási fajták közé, azonban a kockázat is igen nagy, melyet a biztosító vállal.

Nyaralóbiztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

A kalkulátorokat a CLB Kft. üzemelteti. Kalkulátorokban a díjszámítást a biztosítók saját internetes szolgáltatása végzi! Ingyenes biztosítási, kárügyintézési tanácsadás!