Motor biztosítás

A Motorozzbiztositas.hu oldalon megtalálható motor biztosítások: motor kötelező biztosítás és motor CASCO biztosítás kalkulátor segítségével kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb biztosítását. A sikeres kalkulációt követően online megkötheti motorja biztosítási szerződését is.

Partnerünkkel a CLB Független Biztosítási Alkusszal igyekszűnk minden igényt kielégítő motor biztosításokat ajánlani.


Motor biztosítás kalkulátorok

Motor kötelező biztosítás

Minden közúti forgalomban résztvevő motornak kötelező biztosítással kell rendelkeznie. Ez a szabály érvényes a regisztráció nélküliekre, vagyis a robogókra is.
Az új törvénymódosítást követően a motorokat négy besorolási kategóriába sorolja: 12 kW alatt, 13-35, 36-70 kW, illetve e feletti kategória.

Motor kötelező biztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

Motor CASCO biztosítás

Napjainkban, amikor néhány esetben egy motor értéke vetekszik egy autó árával elengedhetetlen, hogy a motor rendelkezzen motor casco biztosítással. A motor casco biztosítással a tulajdonosok teljes körű biztosítást köthetek és így nagyobb biztonságban tudhatják kedvencüket.

Motor CASCO biztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

A kalkulátorokat a CLB Kft. üzemelteti. Kalkulátorokban a díjszámítást a biztosítók saját internetes szolgáltatása végzi! Ingyenes biztosítási, kárügyintézési tanácsadás!