Utasbiztosítás

Az alábbi kalkulátorokkal könnyen kiszámíthatja mennyibe kerülne az Ön utasbiztosítása és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot!

Sokunknak évente csak egyszer adatik meg, hogy hosszabb időre elutazzon kikapcsolódni. Ezt az időt senki nem szeretné aggódással tölteni. Utasbiztosításaink között minden talál számára megfelelőt. A kényelmes és a kalandor típusú motorosra is gondoltunk. Ha már bepakoltunk, kössünk utasbiztosítást, hogy az utazás az örömteli élmények miatt maradjon felejthetetlen.


Utasbiztosítás kalkulátorok

Általános utasbiztosítás

Egy tökéletesnek hitt utazás egy pillanat alatt válhat rémálommá, ha baleset, betegség, vagy más nem várt esemény jön közbe az utazás során. Gyakran későn döbben rá az utazó, hogy egy utasbiztosítás által nyújtott védelem hiánya milyen problémákat tud okozni külföldön.
Ne kockáztassa nyaralását és utazás előtt mindig kössön segítségünkkel utasbiztosítást!

Általános utasbiztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

Búvárbiztosítás

A búvárkodás még a legtapasztaltabb búvárnak is sok veszélyt rejt magában legyen szó élő vagy mesterséges merülési helyszínről. Egy-egy hiba akár beláthatatlan következményekkel is járhat, ám kellő körültekintéssel mindez megelőzhető. Segítségünkkel olyan búvárbiztosítást köthet, mely védelmet nyújt a kikapcsolódás teljes ideje alatt, legyen szó az életmentő búvárfelszerelés megrongálódásáról, vagy akár eltulajdonításáról.

Búvárbiztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

Sí és snowboardbiztosítás

Szerencsére egyre többen kötnek biztosítást egy külföldi utazás megkezdése előtt. Nem mindegy azonban, hogy milyen céllal történik utazásunk. A téli sportok szerelmesei nagyobb kockázattal járó tevékenységet végeznek utazásuk során, mint azok,akik napoznak a tengerparton. Segítségünkkel kifejezetten a téli extrém sportok szerelmesei találhatják meg a számukra legmegfelelőbb biztosítást. Azok tehát, akik síelni, vagy snowboardozni indulnak ügyeljenek rá, hogy egy alap utasbiztosítás nem minden esetben nyújt védelmet számukra. Számukra van néhány remek ajánlatunk, mielőtt felcsatolnák a sílécet.

Sí és snowboardbiztosítás kalkulátor - motorozz.clb.hu

A kalkulátorokat a CLB Kft. üzemelteti. Kalkulátorokban a díjszámítást a biztosítók saját internetes szolgáltatása végzi! Ingyenes biztosítási, kárügyintézési tanácsadás!